top of page

להשכרה
להשכרה
קריית גת
מרלוג מרשים להשכרה בקריית גת — כ 3000 מ"ר בנוי בתוספת חצר מגודרת של כ-2.25 דונם. המבנה כולל שני אגפים בגבהים שונים (14 מ' ו-7 מ'), חשמל תלת-פאזי בהספק 630 אמפר, משרדים, חנות מפעל ומעלית. קיימת אפשרות להרחבה של עד 1,000 מ"ר נוספים. פינוי מיידי מתאים לפעילות לוגיסטית, תעשייתית או ייצורית בקנה מידה גדול. מחיר: 53 ש"ח לחודש.
3200
גודל
מ"ר
מחיר
53
₪
קוד נכס מספר :
16092026 קריית גת
מרלוג ייחודי להשכרה בקריית גת, אחד ממרכזי התעשייה והלוגיסטיקה המובילים בדרום הארץ. שטח הבנייה עומד על כ 3,000 מ"ר, ומלווה בחצר מגודרת של כ-2.25 דונם — מתאימה לאחסנה חיצונית, תמרון כלי רכב כבדים וציוד.
המבנה מחולק לשני אגפים: האגף הראשון בגובה מרשים של 14 מטר, המאפשר אחסנה בגובה ורציונל שימוש מרבי בשטח; האגף השני בגובה כ-7 מטר, המתאים לפעילות ייצור או הפצה. מערכת החשמל בהספק 630 אמפר מאפשרת הפעלת קווי ייצור ומכונות כבדות ללא מגבלה. בנוסף, הנכס כולל משרדים מאובזרים, חנות מפעל ומעלית — תשתית מושלמת לעסק הזקוק למרחב שלם ומקצועי תחת קורת גג אחת.
נקודת יתרון משמעותית: אפשרות להוסיף עד 1,000 מ"ר נוספים לפי הצורך — גמישות מבורכת לעסקים בצמיחה.
קריית גת ממוקמת בצומת לוגיסטי אסטרטגי בדרום: כ-45 דקות נסיעה מתל אביב, כ-35 דקות מבאר שבע, וכ-40 דקות מירושלים — נגישות מצוינת לכבישים ראשיים ולתשתיות לאומיות.
הנכס מתפנה ב-1 אוקטובר 2026 — מומלץ לפנות בהקדם לתיאום סיור ולקבלת פרטי ארנונה מדויקים ישירות מהמשכיר.
מבני תעשייה
להשכרה
קריית גת
מרל"וג 3.300 מ"ר כולל משרדים .נכס מיוחד להשכרה עם גובה של 17 מטר על כביש 6 כולל רחבת טיפולית של כ 3.000 מ"ר. נמצא במרחק של 10 דקות מכביש 6 וכ 30 דקות מנמל אשדוד . מארנונה בן 40 ל-58 שקל לסוגי השימוש.
3300
גודל
מ"ר
מחיר
₪
קוד נכס מספר :
212052026 קריית גת
להשכרה באזור נכס מיוחד לאחסנה ולוגיסטיקה גובה של 17 מטר המאפשר ניצול מקסימלי. של מעל שש דונם שטח תפעולי טעינה של קונטיינרים ומשאיות לשנות בו זמנית הוא יכול להתאים במיוחד לוגיסטיקה וגם ליצרנים ניצול מקסימלי מסודרים בקומת גלריה חברה תצוגה הנכס יושב עם נגישות אורחים עורקים של ישראל
:פריסת לפי אזור
:מיון נכסים לפי יעוד
bottom of page




