top of page

נכס מניב

בראשון לציון

למכירה

נכס מניב למכירה במערב ראשון לציון

למכירה בניין בן שלוש קומות במערב ראשון קומת קרקע 850 מטר גובה חמש וחצי עם חצר קומה שנייה  850 מטר בקומה שלישית  850 מטר ומרתף בסביבות ה 80 מטר מכניס 105,000 שח לחודש דורשים 22,500.000 שח

שטח בנוי

2600 מ"ר

שטח מגרש

2000

מחיר למ"ר

22.500.000

קוד נכס

0117122020 ראשון לציון

מבנים לתעשייה נוספים
חייג אלינו בלחיצה כאן

 הצוות שלנו מציג  בפלטפורמה זו את הפרסומים של מתווכים בעלי ניסיון רב בתחומי התעשייה, מהצפון, חיפה, קסריה, נתניה, פתח תקוה, מודיעין, בית שמש, ראשון לציון יבנה, אשדוד, אשקלון, ועד לבאר שבע בדרום.  קבלנים משווקים דרכינו פרויקטים , נכסים מניבים ,וכמובן מבני תעשייה וחנויות  בתכנון ובהקמה .

התמחות החברה הנה בשיווק, מכירה והשכרה  בתחום המשרדים, מבני תעשייה, מוקדי להפצה ושטחי מסחר. אנו פעילים  ומתמחים  בכל מבני תעשייה ובמרכזים המסחריים, מאשדוד כדי חיפה . עם ותק בענף והתמחות  במגזר, נמצא עבורך את מה שאתה צריך לעסק שלך. 
על ידי לימוד הצרכים,  הבנת התהליכים הפנימיים של העסק שלך.אתר זה משתשמש ב קוקיס של  WIX GOOGLE ADS ושל windows clarity על מנת לשפר את ביצועי האתר , אמשך שימוש באתר מהווה הסכמתך לשימוש בכל הקוקיס באתר.

עדי גולן
ZEEV LOUZOUN
OUDI ALMOG

עדי גולן

זאב לוזון 

אודי אלמוג

התמונות באתר מיועדות להמחשה ולא תמיד מייצגות את הנכס .
תפקידינו מסתיים רק לאחר איתור המבנים המתאים ביותר ללקוח, ניהול כל שלבי המשא ומתן וחתימה על החוזה.

 

CONTAST US צור קשר

אתם מוזמנים לצפות בסרטונים ב YouTube !!!

© 2023 par Lebrun&Mercier. Créé avec Wix.com.

bottom of page